Contacteer ons

Contact Persoon : lemon

Telefoonnummer : 18639025156

WhatsApp : +8618639025156

Free call

Wat is het Belang van de Gasstroom wanneer de Bakstenen in de Oven roosteren?

January 30, 2018

Laatste bedrijfsnieuws over Wat is het Belang van de Gasstroom wanneer de Bakstenen in de Oven roosteren?

In de vacuümproductielijn van de lengmachine, heeft het type van oven netto type, is één soort tunneloven, is één soort roterende oven. Het verschillende oventype betekent de roosterende manier van de steenoven, de gasstroom in de oven verschillend is.

Het is verschillend. De stroom van gas in de oven heeft een groot effect op het roosteren van baksteen. Daarna, zullen wij de wieloven als voorbeeld, nemen om aan u de vacuümbaksteenmachine te verklaren om de gevormde baksteen in het wiel op te nemen.

Het belang van gasstroom tijdens ovenvuren.

Wanneer de steenoven in brand wordt gestoken, wordt het gezet in de oven in een bepaalde vorm en door fireeye in brand gestoken. De het branden wens wordt onophoudelijk overgebracht aan het lichaam om het lichaam te maken branden.

Tegelafgewerkt product. De brandstofverbranding vereist zuurstof, die door de luchtstroom geleverd wordt door de het koelen streek wordt voorverwarmd die. De hitte door de verbranding wordt vrijgegeven moet tot het lichaam worden overgegaan, en het hete en hete gas is het middel om het lichaam te verwarmen dat.

Interface.The worden de producten op hoge temperatuur gekoeld aan de normale temperatuur uit de oven te krijgen, en de hitte wordt door de koude lucht weggehaald die in de oven stromen, en de overblijvende vochtigheid en droge staaf wordt onophoudelijk voorverwarmd of omhoog verwarmd.

Hangt van de hete rookstroom af van de het roosteren streek. Daarom is roosteren van roterende oven afhankelijk van de stroom van gas.

Specifiek, heeft de gasstroom de volgende drie belangrijke aspecten:

(1) de belangrijke factoren die de productie van roterende oven tijdens gasstroom beïnvloeden. om de brandsnelheid te versnellen, versterk brandstofverbranding, versterken het voorverwarmen en het koelen het procédé, het gas moet in de oven worden versneld.

De snelheid van stroom. Met andere woorden, om het wiel te maken hoogte meespelen, moet u de ventilatie verhogen.

(2) het is belangrijk om de uniformiteit te bepalen van het roosteren van de plak.

In het algemeen wat van de staaf scheiden is groter door de stroom, is de snelheid van dit deel van de brand snel (maar het kan de temperatuur verminderen en de snelheid van de brand bevatten). om het brandhoofd op de grote oppervlaktebelasting zoals de dwarsdoorsnede van de oven evenwichtig te maken, is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de luchtstroom gelijk op de dwarsdoorsnede van de oven wordt verdeeld.

(3) het controleren van de brandgraad van de oven.

Wanneer de het roosteren verrichting achteloos is, zou de gehele oven de luchtstroom moeten verminderen en maatregelen goedkeuren zoals het verminderen van de demper om de brand op te heffen. Wanneer het noodzakelijk is om de het roosteren vooruitgang te versnellen, is het noodzakelijk om de ventilatie te verhogen en de brand aan te sporen om te versnellen. Wanneer de brand binnen de oven te groot is, wanneer het interne brandstof zieden te hoog is, moet het de ventilatie snel verminderen en de verbranding controleren. Elk van deze wijzen erop dat de luchtstroom een belangrijke factor in het controleren van brand is.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

lemon@cnwdmachine.com
+8618639025156
18639025156
86-18639025156
3590904546