Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Gemeenschappelijke Mislukking van Vacuümbaksteenmachine.

Certificaat
China WANGDA Machinery Factory certificaten
China WANGDA Machinery Factory certificaten
Klantenoverzichten
Ik ben zeer blij uw bedrijflood in de wetenschap en de technologie, de goede kwaliteitsbaksteen het maken geplaatste machine voor mijn baksteenfabriek verstrekt!

—— Anil Lalish

I het geloof uw bedrijf is de beste Chinese leverancier van de baksteenmachine, zal ik uw machines aan mijn vrienden introduceren!

—— De Zaag van Rajkumar

Van de productiekwaliteit, de verkoopdienst, na de verkoopdienst aan de ingenieur om het materiaal in India te installeren. a am Tevreden met uw team!

—— Syed Abra

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Gemeenschappelijke Mislukking van Vacuümbaksteenmachine.
Laatste bedrijfsnieuws over Gemeenschappelijke Mislukking van Vacuümbaksteenmachine.

De vacuümbaksteenmachine wordt gebruikt voor het maken van bakstenen. Tijdens verrichting, kan de vacuümbaksteenmachine voor sommige technische redenen of werkende factoren worden gebruikt. Deze zullen het gebruik en de verkoop van de vacuümbaksteenmachine beïnvloeden. Zo wat zijn de belangrijkste mislukkingen van de vacuümbaksteenmachine?

(1) wegens de mislukking van individuele delen van de vacuümbaksteenmachine, kan de vacuümbaksteenmachine niet blijven de vastgestelde functie voltooien. Als de duiker van de reductiemiddelenkoppeling gebroken is en niet de macht kan overbrengen; De interne verbrandingsmotor kan niet wegens zuigerveer zijn begonnen.

(2) de mislukking van parameter zoals de vacuümuitvoerparameters van de baksteenmachine (eigenschappen) voorbij de toegestane grens, het verhindert geen vacuümbaksteenmachine draagt, maar volgens de vereisten van technische norm, de vacuüm slechte capaciteit van de baksteenmachine te werken of verloren de capaciteit te werken. Als de werktuigmachine wordt versleten, wordt de het machinaal bewerken nauwkeurigheid verminderd; De interne verbrandingswens is toe te schrijven aan het grote hiaat tussen zuigerveer en lagere macht. In de complexe vacuümbaksteenmachine, kan de fout van deelparameter defect ook veroorzaken.

Bartijd : 2018-01-30 15:36:52 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
WANGDA Machinery Factory

Contactpersoon: Miss. lemon

Tel.: 18639025156

Fax: 86-0371-6435-2051

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!