Thuis

WANGDA Machinery Factory Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Opgerichte in1972, Wangda-Machinesfabriek werd vroeger werk van het telecommunicatiehulpmiddel genoemd dat tot Post en Telegraafafdeling van het Vierde Techniekbedrijf behoort. Het bepaalt van in Gongyi-Stad en slechts 600 meters vanaf station de plaats.  


GongYi is een plaats met briljante culturele achtergrond en eminente mensen van oudheid, en was jaren geleden beroemd voor militaire machines velen. Samen met sociale ontwikkeling en historische evolutie, is het Ministerie van Burgerlijke Zaken vermelde Xiaoyi in de Wereldkaart tijdens de intitial postliberationperiode geweest. Van Kaartboek. u kunt zien deze fabriek aan zhengzhou in het oosten, Luoyang in de Tempel van het westenshaolin in het westen en Tellow-Rivier in het noorden naburig is. de keizermausolea van de Dynastie van het het Noordenlied en de inheemse plaats van Du Fu kunnen in uw vrije tijd worden gezien.  


De nadruk bij onderzoek en ontwikkeling, productie, evenals verkoop en naverkoop de dienst, Wanda-Machines keurt alle speciale eigenschappen van andere Vervaardiging in productenontwerp goed en maakt grote verbetering voor de gemeenschappelijke tekort aan baksteen het maken machine. Het merk van „WANGDA“ heeft meer dan 20 verscheidenheden met meer dan 60 soorten specificaties.

 

Het belangrijkste product--de dubbele Stadium Vacuümextruder heeft van de de Kwaliteitsvertrouwen en Dienst de van „Nationale Beroemde Kwaliteitsproducten“ „Tevredenheidsonderneming“, en andere eretitels gewonnen, die ideale baksteen makend materiaal van grondstoffen zoals klei, schalie, steenkoolganggesteente en vliegas enz. is.


Onze producten worden vertrouwd op door klanten, in hoop aan meer dan twintig provincies en gemeenten diep verkocht en ook uitgevoerd naar Kazachstan, Mongolië, Rusland, Noord-Korea, Vietnam, Birma, India, Bangladesh、 en andere landen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De de Machinesfabriek van Gongyiwangda heeft 38 jaar ervarings in de productie van machines. Tot dusver, hebben onze producten meer dan 20 assortimenten, met meer dan 60 soorten specificaties gehad.

 

De belangrijkste producten zijn dubbel-stadium vacuümextruders, volledig-automatische baksteen het plaatsen machines, de hydraulische opdringers van de veerboottractie, hydraulische stepper, volledig-automatische scheurende snijders, maalmachines, mixers en meer reeksen van zandsteenproductielijn.

 

Wij hebben de „Nationale Beroemde Kwaliteitsproducten“, „Kwaliteitsvertrouwen en de Onderneming van de de Diensttevredenheid“, en andere eretitels gewonnen.

 

Bovendien hebben onze producten in binnen- en buitenland een goede markt allebei wegens uitstekende kwaliteit en concurrerende prijs, en zij worden met succes uitgevoerd naar Kazhakhistan, Vietnam, Irak, Mongolië, Korea, en andere landen en gebieden. Onze producten worden hoogst vertrouwd en op door klanten toegejuicht.

China WANGDA Machinery Factory Bedrijfsprofiel China WANGDA Machinery Factory Bedrijfsprofiel China WANGDA Machinery Factory Bedrijfsprofiel China WANGDA Machinery Factory Bedrijfsprofiel China WANGDA Machinery Factory Bedrijfsprofiel China WANGDA Machinery Factory Bedrijfsprofiel China WANGDA Machinery Factory Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : wangda

Aantal werknemers : 200~300

Opgericht Jaar : 1972

Export pct : 40% - 50%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China WANGDA Machinery Factory Certificaten China WANGDA Machinery Factory Certificaten China WANGDA Machinery Factory Certificaten China WANGDA Machinery Factory Certificaten

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!